SuomeksiIn EnglishВыберите язык

Lammin Ikkuna Oy

Lammin Ikkunatehdas on 1972 perustettu ikkunoita ja ovia valmistava kotimainen yritys, jonka toiminnassa korostuu korkealaatuisen valmistuksen ohella palvelu. Asiakkaamme saavat aina tarpeitaan vastaavia ratkaisuja mitoitus- ja asennuspalveluineen. Yrityksen toimintaan on aina kuulunut vahvana osana tuotekehitys ja innovatiivinen ajattelu.

Lammin ikkunat ja ovet valmistetaan uusinta tekniikkaa hyödyntäen, vastaamaan tämän päivän rakentamisen tiukimpia vaatimuksia. Kaikki tuotteet on suunniteltu ja tehty kotimaassa. Suomalaisen työn ja osaamisen arvostuksesta kertoo yritykselle myönnetty Avainlippu-tunnus.

Laatuajattelu lähtee Lammin osaavien ihmisten suhtautumisesta päivittäiseen työhönsä ja kaikkeen siihen liittyvään. Kestävä ja aidosti laatuisa tuote ja työnjälki ohjaavat yrityksen toimintaa joka päivä vuodesta toiseen. Lammin ikkunat ja ovet ovatkin tutkitusti alan vähiten reklamoituja. Suurin syy reklamaatioihin ovat kuljetuksen aikana tapahtuneet vahingot.

Ikkunat ja ovet kaikkiin kohteisiin

Lammin ikkunat ja ovet valmistetaan asiakkaiden toiveiden mukaan, jokaista yksityiskohtaa myöten. Mitat, mallit, muodot, ruudutus, hyönteispuitteet, pintakäsittelytapa, kaikki toiveet ovat vapaasti valittavissa. Äänieristys, edistyksellinen lukitusturvallisuus ja palonsuojaus on varmistettu jokaisessa ikkunassa.

Lammin energiaikkunoilla varmistetaan, että ikkunoiden ja seinärakenteiden lämmöneristyksen suhde on optimaalinen. Parhaassa tapauksessa seinän lämmöneristyksen paksuutta voidaan jopa ohentaa Lammin Eko Watti -ikkunoilla.

Valikoimamme kattavat puuikkunat, alumiinisuojatut puuikkunat, energiaikkunat, ikkunaseinät ja erikoistuotteet. Olemme toimittaneet tuotteitamme tuhansiin kohteisiin ja lukuisiin erilaisiin rakennuksiin. Uudis- ja saneerauskohteisiin, museo- ja suojelukohteisiin sekä julkisiin tiloihin. Erikoistuotteita teemme suunnitelmien mukaan ilman rajoituksia. Erikoistuotteita olemme toimittaneet mittavasti myös ulkomaille.

Yrityksemme tarjoaa monipuolisen valikoiman ovia jokaiseen kotiin. Ovet sopivat sekä uudisrakentamiseen että peruskorjaukseen. Luotettavien ovien rakenteet ja tekniset ratkaisut kestävät kulutusta ja ovat helppohoitoisia. Peruskorjaajia palvelemme joustavalla mitoituksella. Ovet valmistetaan karmimittojen mukaan 10 mm:n jaolla, jolloin Lammin mallistosta löytyy aina tarkoitukseen sopiva ovi. Lammin Ikkunoiden ja Ovien tuotantolinjojen nykyaikainen valmistustekniikka mahdollistaa joustavat ja yksilölliset ratkaisut kaikkiin kohteisiin. Pystymme toteuttamaan ovet yksilöllisesti suunnitelmien mukaan – onpa kyseessä oven väri, kuviointi, aukotus, helotus tai ne kaikki.

Kokonaisvaltaista palvelua

Lammin Ikkuna Oy pyrkii helpottamaan ammattilaisten työtä. Teemme kaikkemme, jotta ikkunoiden ja ovien valinta, tilaus, asennus sekä huolto toimivat mahdollisimman vaivattomasti. Ikkunoiden ja ovien valmistaminen on ydinaluettamme. Ikkunaremonttiin ja rakentamiseen liittyy monta vaihetta ja juuri tästä syystä verkostomme koostuu eri alan ammattilaisista, jotka tuntevat tuotteemme ja hallitsevat projektit ensiluokkaisesti.

 

 

Lammin Ikkuna Oy
Lammin myyntinäyttely / Ikkunatehdas
Paarmamäentie 2
16900 Lammi

Puh. 010 8411 700


01.09.2014
Katsottu 1,857 kertaa.