SuomeksiIn EnglishВыберите язык

Lehtosen Konepaja Oy

Lehtosen Konepaja Oy on vuonna 1923 toimintansa aloittanut raskaan metalliteollisuuden tilauskonepaja. Kokemäen Peipohjassa sijaitseva konepaja työllistää n. 140 alan ammattilaista.

Kokonaisvaltaista ja kansainvälistä alihankintaa

Tuotannon osa-alueita ovat järjestelmätoimitukset, koneen runkojen sekä vaativien koneistettavien osien valmistus. Lehtosen Konepajan erikoisosaamisalue on kokonaisalihankinta. Toimimme järjestelmätoimittajana tuottaen asiakkaan yksilölliset tuotteet valmiiksi tuotteeksi ja koneeksi. Yli 90 prosenttia tuotteista menee vientiin eri puolille maailmaa – suurimmat asiakkaat ovat teknologiateollisuuden isot vientiyritykset kuten Rolls-Royce, Metso, Moventas, Yara, Steerprop, Howden, Maillefer Extrusion, Upcast ja Siemens Industrial Turbomacinery.

Lehtonen Engineering ja Siirtoruuvi Oy

Osaamista täydentää oma insinööriosasto Lehtonen Engineering, jonka tuotteisiin kuuluu esimerkiksi avaimet käteen -ratkaisuna tai osatoimituksina toteutettavat lastaus- ja logistiikkajärjestelmät sekä erilaiset tuotantolinjat saha- ja metsäteollisuudelle, satamille ja prosessiteollisuudelle. Konserniin kuuluu myös Siirtoruuvi Oy, joka on erikoistunut ruuvikuljettimien ja ruuvipumppujen valmistukseen.

 

Lehtosen Konepaja Oy
Haanmäentie 31
32810 Peipohja

Puh. 020 749 8650
Faksi 02 540 9910


06.05.2014
Katsottu 2,029 kertaa.