SuomeksiIn EnglishВыберите язык

Meconet Oy

Meconet on johtava kierrejousien sekä meisto- ja syvävetotuotteiden valmistaja. Tuotteemme ovat tarkkoja ja laadukkaita metallikomponentteja sekä vaativia kokoonpantuja kokonaisuuksia.

Maailman johtavat yritykset sähkötuote-, tietoliikenne-, elektroniikka-, rakennustuote-, terveystuote- ja ajoneuvoteollisuudesta ovat valinneet Meconetin sopimuskumppanikseen.
Valmistus tapahtuu kuudessa, omaan erikoisosaamisalueeseensa keskittyvässä tehtaassa Honkanummella sekä Aviapolisissa Vantaalla, Äänekoskella ja Pihtiputaalla, Tallinnassa Virossa sekä Kungens Kurvassa Ruotsissa.

Meconet tarjoaa ylivoimaisen palveluketjun prototyypistä tehokkaaseen volyymituotantoon. Nopea reagointi asiakkaiden tarpeisiin kuuluu asiakaskumppanuuteemme. Meconet on luotettava kumppani vaativalle asiakkaalle.

Strategianamme on olla halutuin kumppani kaikilla liiketoiminta-alueillamme
- Jouset, Meisto, Syväveto ja Kokoonpano

Suunnittelemme ja valmistamme puristus-, veto- ja vääntöjouset nopeasti ja kustannustehokkaasti joka tarkoitukseen. Lisäksi tarjoamamme standardijousituotteet kattavat laajan valikoiman erilaisia kierrejousia, lautasjousia, työkalujousia ja typpijousia. Standardijousituotteita on saatavissa nopeasti varastostamme.

Meistotuotteet ovat ohutlevystä valmistettuja metallikomponentteja, jotka valmistamme puristin- tai moniluistiteknologialla. Omaamme vahvaa osaamista työkalujen suunnittelussa ja valmistuksessa. Työkaluhuolto on myös omissa käsissämme.

Syvävetotuotteet ovat syvävetopuristimilla valmistettuja muotoiltuja ohutlevyosia. Syvävetomenetelmällä voidaan valmistaa mm. muotoiltuja ja tiiviitä ohutlevykoteloita ilman hitsausta. Muotoilun avulla aikaansaadaan lujia ja keveitä rakenteita. Tarjoamme myös tuotteen mallinnus- ja syvävetoprosessin simulointipalvelua, jonka avulla tuotteen tuotekehitysvaihetta saadaan lyhennettyä merkittävästi.
Meconet on Pohjois-Euroopan ainoa alihankkija, joka tarjoaa simulointia kulkuvälineteollisuuden
laajasti käyttämän AutoForm-simulointiohjelman avulla.

Kokoonpanoliiketoiminta käsittää sekä manuaalisen että automaattisen kokoonpanon, sekä mekaanisia osakokonaisuuksia että valmiita lopputuotteita.

 

Meconet Oy
Pääkonttori
Honkanummentie 8
01260 Vantaa

Puh. 0207 699 300
Faksi 0207 699 332


25.08.2014
Katsottu 1,894 kertaa.